Motoshow
Puchar Europy w Rajdach Terenowych 25-27 wrzesnia 2009

Powiedzieli przed startem do prologu...

Archiwum 2010

BAJA POLAND 2010 - Start spod UMMariusz Podkalicki

- Czekamy na start. Dużo czasu nie zostało, mamy nadzieję, że zaraz ruszymy i powalczymy. Zobaczymy jak pójdzie prolog, a kolejne dwa dni pokażą nam kto jest najlepszy w tym rajdzie .

Klaudia Podkalicka

- Na razie stres i nie myślę jeszcze jak to będzie. Chciałabym się już znaleźć na starcie, dopiero wtedy wszystko się okaże.

Sławomir Wasiak

- Samochód mamy sprawny, ciężko powiedzieć, kto wygra.

Grzegorz Szwagrzyk

-Atmosfera lajtowa przed startem, jesteśmy dobrej myśli . Kto wygra? Wydaje mi się, że to nie podlega żadnej dyskusjiJ-

Rafał Ciepły

Jesteśmy skoncentrowani na dzisiejszym prologu. Żeby go przejechać, zobaczyć trasę, bo zawsze jest dla nas nieznana.

Włodzimierz Grajek

- Wrażenia bardzo dobre, a wygra ten, który będzie miał najwięcej szczęścia.

Mirosław Woźniak

- Bardzo pozytywne wrażenia przed rajdem. Jesteśmy zachwyceni obsługą i organizacją rajdu, która jest na najwyższym poziomie. Jestem pierwszy raz na rajdzie w Szczecinie. Wygra najlepszy.

Mirosław Tokarczyk

- Byłem w zeszłym roku, to był świetny rajd i myślę, że w tym roku będzie podobnie. Po odbiorze administracyjnym wszystko wskazuje na to, że tak będzie. Będziemy walczyć. Wygra Krzysztof.

Marcin Kruszewicz

- Startuję z Jakubem Mroczkowskim. Rajd zapowiada się bardzo korzystnie. Pogoda dopisała, zawodnicy również. W Szczecinie jesteśmy pierwszy raz nie tylko na rajdzie, ale w ogóle. Bardzo mi się podoba miasto. Nie ma korków, jest sympatycznie. Wszystko jest na najlepszej drodze do zwycięstwa. Wygramy my! A tak na poważnie Krzysztof Hołowczyc.

Juraj Ulrich

- Cieszymy się ze startu w Szczecinie. Jesteśmy pierwszy raz w Szczecinie, wcześniej byliśmy w Rzeszowie. Wygra Hołowczyc. My chcemy wygrać w naszej kategorii.

Michał Kaczmarczyk
-Jesteśmy na etapie decydującym, czyli mamy już spięte całe miasteczko. Wszyscy są po badaniach technicznych, trwa odprawa zawodników przed prologiem.